Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ) ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Αρθρογραφία

0 NikVasil  Γράφει ο Νίκος Βασιλειάδης

 

Αφορμή για τη συγκεκριμένη παρέμβαση αποτέλεσε ο αναιτιολόγητος (;) αποκλεισμός της προσωπικής μου σελίδας στο φατσοβιβλίο, άνευ προειδοποιήσεως και χωρίς ουδέποτε να παρεμβαίνω υβριστικά. Προηγήθηκε ο περιορισμός της σελίδας της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, για ένα δήθεν δημοσίευμα για τη θλιβερή επέτειο των Ιμίων (όπου άπασα η πολιτειακή ηγεσία αγνόησε επιδεικτικά!) που δεν ανέβηκε ποτέ!

Ταυτόχρονα, περιήλθε σε γνώση μου η επίθεση στον Όμιλο “Εστία Επενδυτική”, από “αγνώστους”, τη μόνη πηγή ακηδεμόνευτης, σοβαρής και γνήσιας πατριωτικής ειδησεογραφίας, που έχει αρχίσει και αυτή να ενοχλεί με τις ηχηρές παρεμβάσεις και αποκαλύψεις της και να βρίσκει ολοένα και περισσότερα ευήκοα ώτα σε μία ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται πολυεπίπεδα. Η περίεργη αυτή “τρομοκρατική” ενέργεια προκαλεί εύλογα ερωτηματικά στον κοινό νου του πολίτη, για την στοχοθετική επιλογή των “δήθεν γνωστών αγνώστων”, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη θεματική επιλογή, που, προφανώς, κάποιους “άλλους”, ενοχλεί.

Τα “περίεργα” αυτά περιστατικά “περιέργως” πως συμπίπτουν χρονικά με δημοσίευμα γνωστής κυριακάτικης εφημερίδας, όπου “διακεκριμένος” δημοσιογράφος καταπιάνεται με την ταπεινότητά μου (ο χαρακτηρισμός “φιλόδοξοι καθηγητάδες” με περιποιεί τιμή), όπου το δημοσίευμα καταλήγει πως το Μαξίμου παρακολουθεί και ο ερίτιμος κος πρωθυπουργός έχει κάνει “αμυντικές κινήσεις”.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος των μάχιμων ιατρών στον Ευαγγελισμό – δεν είναι στην ομάδα των γνωστών περιφερόμενων τρομολάγνων λοιμωξιολόγων στα συστημικά ΜΜΕ – κατήγγειλε ότι οι κλίνες ΜΕΘ είναι σήμερα λιγότερες από τον Μάρτιο! Ελλείψεις - παραλείψεις καταγγέλλει και καθηγητής από την Πάτρα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι καταγγέλλοντες διώκονται πειθαρχικά!

 

Ιδού και η ανάρτησή μου (9 Φεβρουαρίου 2021) που ενόχλησε:

Το πρωί ο Κικίλιας διάβαζε (για να μην τα μπερδέψει) ότι θα εισηγηθεί καθολικό εγκλεισμό (λες και 4 μήνες τώρα είμαστε χαλαρά). Ακολούθησε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό (πριν ή μετά το σεισμό στην Ικαρία θα σας γελάσω) και αποφάσισε, σύμφωνα με τις εισηγήσεις των λοιμοξιωλόγων, που θα συνεδριάσουν το απόγευμα για να αποφασίσουν αυτό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, με βάση αυτά που εισηγήθηκαν πριν συνεδριάσουν !

ΑΙΔΩΣ! Αεί σας οικτίρω!

Τα λύματα, οι καφετζούδες, οι χαρτορίχτρες, οι μελλοντολόγοι, ο Ασκητής εισηγούνται ομόφωνα: Eχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια!

Ρε σεις, πριν από λίγες μέρες δεν ανοίξατε σχολείο, λιανεμπόριο, γιατί τάχα μου οι ειδικοί θεώρησαν σωστό; τα λύματα που μας λένε "ξεχάστε το Πάσχα" δε μας είπανε για την αύξηση;

Είναι προφανές ότι βρίσκονται σε πανικό. Και όσο πιο πολύ τα χάνουν, τόσο μας κλείνουν. Σε λίγο θα μας πυροβολούν.

Να σημειώσω για την τραγική γιαγιά που της έβαλαν πρόστιμο γιατί πουλούσε χόρτα ότι έχει χάσει άντρα, 2 παιδιά και έναν εγγονό και πριν λίγους μήνες πήρε φυτοφάρμακα για να αυτοκτονήσει. Η δε αστυνομικός που της επέβαλε το πρόστιμο, σύμφωνα με το Λαμία Report, από δημοτική αστυνομικός έγινε αστυνομικός σε θέση ευθύνης!

Επιτέλους ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τα λύματα της πολιτικής όλων των αποχρώσεων. Καλή λευτεριά αδέλφια!

 

Η αποφατική σταχυολογική κρίση των ως άνω διαλαμβανομένων κατατείνει πως το «σύστημα’ έχει αρχίσει να τρέμει, γιατί φοβάται αυτό που έρχεται: τη γνήσια, καθαρή, ακηδεμόνευτη έκφραση των ελλήνων πατριωτών, των εθνοκεντρικών πατριωτικών δυνάμεων που θα αποτελέσουν ανάχωμα στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης – πολτοποίησης των εθνών (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπό κακό συναπάντημα).

Και επειδή φοβάται, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ. Ο περίεργος συρφετός που αναφέρει και αποτελεί δικό του δημιούργημα (παλαιοί και νέοι πατριδέμποροι και Χριστέμποροι) στην υπηρεσία του συστήματος.

Υπάρχει προφανώς ζήτημα αληθινής Δημοκρατίας. Επειδή οι ίδιες οικογένειες των ανεπάγγελτων επαγγελματιών της πολιτικής, που ενώ οι Έλληνες φτωχαίνουν οι οικογένειές του πλουτίζουν, πρωταγωνιστούν άλλοτε και τώρα δανείζομαι τη φράση : “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ”.

Να τους βγάλουμε τις μάσκες τώρα! το 2021 να είναι έτος Ανάστασης και Επανάστασης. Να γλυτώσουμε από τους νενέκους – υπηρέτες ξένων αφεντάδων. Καλή Λευτεριά Αδέλφια!

 

Νίκος Βασιλειάδης

Δικηγόρος – Επίκουρος Καθηγητής Ιστορίας

Πρόεδρος ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+